Stiri

Forum despre emisiuni si show-uri TV.
Reguli forum
Va rugam sa postati numai la subiect (topic) si sa pastrati un limbaj decent pentru a evita bannarea/stergerea mesajelor. Multumim!

Re: Stiri

Mesajde DoamnaN » 30 Iul 2010 18:19

ROMANIA , POSIBIL PION AMERICANO-ISRAELIAN < VA INTRA TARA NOASTRA IN CONFLICT CU IRANUL ?>

Marile puteri occidentale condamnă programul nuclear civil al Iranului care ar ascunde, potrivit acestora, obiective militare. Totul s-ar putea transforma peste noapte într-un război între SUA şi Israel pe de o parte şi Iran de cealaltă. Vechea problemă
a scutului anti-rachetă şi recenta tragedie în urma căreia armata israeliană şi-a pierdut în munţii noştri unii dintre cei mai buni militari ne fac să ne întrebăm: nu cumva România se află la mijloc într-un viitor conflict? O întrebare la care, poate, doar timpul va răspunde.

Relieful din România, asemănător cu cel din Iran

Exerciţiile Forţelor Aeriene israeliene în România sunt esenţiale şi trebuie privite în contextul pregătirii unui posibil conflict, având scopul îmbunătăţirii capacităţii de luptă într-un relief dificil, similar cu cel din statele vecine Israelului, afirmă adjunctul ministrului israelian al Apărării, Matan Vilnai. Un alt oficial militar israelian, sub protecţia anonimatului, a declarat pentru Jerusalem Post că "exerciţiile din România la care au participat elicopterele Forţelor Aeriene Israeliene (IAF) erau menite antrenării piloţilor în regiuni asemnănătoare celor din Iran".
În mod normal, armata israeliană se antrena în Turcia, dar tensiunile dintre Ankara şi Tel Aviv au crescut în ultimii ani, mai ales în contextul războiului israeliano-palestinian, iar din 2006 armata israeliană a semnat un acord cu România pentru a-şi continua antrenamentele. "Ne străduim să deprindem abilităţi care merg dincolo de condiţiile din Israel, cu care deja suntem obişnuiţi. Capacitatea de a lucra la distanţă trebuie exersată permanent. Până acum nu procedam aşa. Dar acum este a devenit o practică a armatei israeliene", a adăugat Vilnai.

Cine e ţinta scutului antirachetă

Un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului israelian al Afacerilor Externe a declarat că România, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria şi Bulgaria sunt "cei mai buni prieteni" ai Israelului în cadrul Uniunii Europene şi pe continent. Acest "parteneriat" nu poate fi privit cu ochi buni de Iran. Precum nici cel încheiat de România cu SUA, privind scutul antirachetă.
La vremea semnării acordului, Rusia a fost cea care şi-a exprimat nemulţumirea şi a criticat decizia României. Totuşi, americanii au dat asigurări Moscovei că nu Rusia este "ţinta". Atunci cine? Cu siguranţă Iran. Până la luarea acestei decizii, România nu era ameninţată, în ciuda faptului că SUA încearcă să convingă că zona Europei de Sud-Est este vulnerabilă în cazul unor atacuri cu rachetă cu rază scurtă şi medie de acţiune. Amplasarea scutului anti-rachetă va pune însă o ţintă pe România, spun scepticii. "Astfel de sisteme
sunt necesare. Ele nu cresc vulnerabilitatea sau riscul de atac ci, dimpotrivă, sporesc securitatea statelor care sunt protejate de aceste sisteme", a încercat să ne liniştească Bogdan Aurescu, secretare de stat în MAE.
Părţi ale scutului vor fi amplasate, deocamdată, în Cehia, Polonia şi România. Radarele şi rachetele interceptoare opresc traiectoria rachetelor balistice care ar pleca din ţări duşmane, precum Iran, cu ţinta - Statele Unite ale Americii.
Aşadar, România protejează Statele Unite ale Americii în cazul unor atacuri, desigur, protejându-se şi pe ea, şi permite Israelului să îşi perfecţioneze tehnica de război. Fidel Castro a ieşit recent la rampă cu o declaraţie dură, după o lungă perioadă în care nu a oferit declaraţii publice. El a anunţat acum că este convins că SUA şi aliatul lor israelian intenţionează să atace Iranul în curând. Având în vedere ultimele evenimente
, să ne aşteptăm la o implicare importantă şi a României în acest potenţial conflict? :shock:
DoamnaN

Mesajde pusy » 31 Iul 2010 10:31

mai bine nu vera...a trecut!acum mi-e bine!
bine v-am RE-gasit
pusy

Mesajde DoamnaN » 31 Iul 2010 12:52

CUM AM FOST VIOLAT DE CRISTI TABARA

OPINIE. De când l-am văzut și auzit acum vreo 2 ani citind pe post, minute în șir, în propria
emisiune, pasaje erotice din nu știu ce carte pe care o prezenta, pentru mine Cristi Tabără a devenit alt om. Din ursul blând de poveste, Cristi Tabără a devenit, în imaginația mea, o creatură mustind de pofte nesatisfăcute,sau, vorbind mai pe șleau, un ins de-a dreptul libidinos.

E o chestiune extrem de subiectivă, recunosc, dar acea postură a sa m-a șocat atât de mult prin contrastul cu imaginea pe care o aveam înainte despre el, încât de-atunci nu l-am mai putut suporta. Și nici nu l-am mai urmărit. De fiecare dată când dădeam din întâmplare peste emisiunea sa, schimbam rapid postul. Era ca și cum aș fi dat peste ceva urât mirositor și mi-aș fi dus rapid mâna la nas.

Evident, asta mi se întâmplă și cu multe alte emisiuni TV peste care se-ntâmplă să nimeresc butonând telecomanda dar aici vorbesc despre o emisiune, cea făcută o vreme de Cristi Tabără, care altfel mă interesa. Vorbea despre cărți și nu despre Bianca lu` Bote.

Nu vreau să sugerez, prin cele spuse mai sus, sub niciun chip, că în scandalul în care e implicat acum Cristi Tabără, cel cu acuzația de viol asupra unei fetițe de 12 ani, realizatorul TV ar fi cu-adevărat vinovat. Povestea e încă cețoasă și nu exclud nicio variantă de deznodământ. Iar cei care-l acuză deja, sau cei care, dimpotrivă, îi sar în apărare, greșesc profund. Nu pentru că s-ar putea să nu aibă dreptate ci pentru că în astfel de cazuri orice piatră pe care o arunci acum lovește fatal, iar juridic dar și moral, în acest moment Cristi Tabără e un om nevinovat.

În ce mă privește, pentru mine, indiferent de rezultatul anchetei judiciare și al unei eventuale sentințe judecătorești, Cristi Tăbără rămâne cel pe care l-am văzut și ascultat ultima oară, acum vreo 2 ani. Un munte de pofte sexuale, refulate în direct pe un post de televiziune, sub pretextul popularizării unei cărți care ar fi meritat citite. Acesta e adevărul meu despre Cristi Tabără, și, în virtutea acestuia, el nu mai este de mult, în ochii
mei, un personaj rezonabil. E doar un altfel de violator. :o
DoamnaN

Mesajde DoamnaN » 31 Iul 2010 15:39

Joi seară, Oana Turcu şi soţul ei, Cristi Brancu, au fost la cumpărături.

"Printre rafturi, pe cine văd? Pe soţul Mădălinei Manole la cumpărături. Nu ştiu ce să spun, dar nu mă aşteptam. Credeam că un bărbat, la câteva zile după ce işi pierde soţia, nu are nici un chef să facă cumpărături en-gros. Îmi imaginam că e în depresie, distrus, şi că nici nu vede pe unde merge, nicidecum că are chef şi puterea să facă cumpărături”, notează Oana pe blogul ei, oanaturcu.ro. :?
DoamnaN

Mesajde pusy » 31 Iul 2010 16:46

aia cu violatorul...cine a scris acel articol????a cui este parerea?
bine v-am RE-gasit
pusy

Mesajde pusy » 31 Iul 2010 16:48

cat despre petru...hmmm dumnezeu stie ce a fost acolo,probabil ca ne dam ipotetic cu parerea,el stie ce o fi in sufletul lui,eu una nu cred ca trebuie sa ne comportam asa cum vor unii,cum considera ei ca este normal dupa un asa eveniment,sau cine stie ce altceva...dar oricum ceva e putred in danemarca!
bine v-am RE-gasit
pusy

cat despre petru...hmmm dumnezeu stie ce a fost acolo,probabil ca ne dam ipotetic cu parerea,el stie ce o fi in sufletul lui,eu una nu cred ca trebuie sa ne comportam asa cum vor unii,cum considera ei ca este normal dupa un asa eveniment,sau cine stie ce altceva...dar oricum ceva e putred in danemarca!
bine v-am RE-gasit
pusy

ce doamne iarta-ma??dc de doua ori?
bine v-am RE-gasit
pusy

Mesajde DoamnaN » 31 Iul 2010 19:11

Fii atenta ... intri pe antena3 si mai jos e un articol de RAUL ZAN ... cred ca face referire si chiar este acolo si un filmulet cu Cristi T. cand a citit acele prostii dintr-o carte :o E cu titlul de mai sus ' " Cum am fost violat de Cristi T. "
DoamnaN

Mesajde DoamnaN » 01 Aug 2010 12:06

GICA HAGI< ILIE NASTASE SI ANDREEA BANICA IN PERICOL , DUPA CE AVIONUL IN CARE SE AFLA A RATAT DECOLAREA

Aeronava care aducea delegaţia României din China, acolo unde a fost prezentat noul brand de ţară al statului nostru a ratat decolarea din cauza faptului că a fost supraîncărcată cu bagaje.
Bagajele prea multe cu care s-au întors membrii delegaţiei României la Shanghai au făcut ca avionul în care se aflau aceştia să nu poată decola. Mai mult de atât echipajul aeronavei au descoperit că pe una dintre părţi era greutate mai mare, iar aparatul de zbor nu putea să-şi păstreze echilibrul. Printre pasageri s-au aflat Gică Hagi, Ilie Năstase şi Andreea Bănică. După patru ore de aşteptare, avionul a reluat decolarea care a fost reuşită de data aceasta. :shock:
DoamnaN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Emisiuni/Film/Show/TV